No bedres līdz debesīm mēnesis.

Ik rītu mostoties saku paldies par jaunu dienu un uzdodu jautājumu – interesanti, ko nesīs šī diena? Un tici man, ja sāksi dienu ar šādu praksi, pamanīsi, ka katra diena ir interesanta, bagāta ar jaunu pieredzi, interesantiem notikumiem.

Arī šis rīts bija tāds pats – ar pateicību un interesi piepildīts.  Lasi pareizi – es neteicu, ja sāksi šādu praksi, dzīve būs rožu dārzs – nē! Tev var klāties lieliski un dažreiz klāties briesmīgi, bet ir jāsaprot, ka viss tiek dots izaugsmei, lai pamostos pa īstam ne tikai fiziski, bet arī garīgi, mentāli, emocionāli, lai ieraudzītu krāsas savā dzīvē.

Arī šorīt uzdevu jautājumu, ko interesantu man nesīs šī diena? Un tad man ir tāds azartisks brīdis ieraudzīt zīmes – ierakstus internetā, saklausīt vārdus radio, saskatīt priekšmetus, kas uzrunā, pamanīt jebko, kas piesaista uzmanību. Šorīt internetā atvērās intervija ar Juri  Rubeni: https://jauns.lv/raksts/sievietem/452565-dzive-mus-katru-noliek-tur-kur-ir-lemts-but-saruna-ar-juri-rubeni

Tu pamosties savam īstajam aicinājumam, savai jēgai. Turklāt tas ne vienmēr saistās ar to, ka tev ir kāds mega uzdevums. Tu vienkārši pieņem un izdzīvo dzīvi, kas ir tavējā, esi saskaņā ar to.

Šī intervija atvēra manu apjēgšanu par esošo dzīves posmu. Ir pagājis mēnesis kopš mani atlaida no darba (01.07.2021.). Ir pagājis mēnesis kopš es biju iemesta emocionālā bedrē. Ir pagājis mēnesis kopš es sapratu, ja pagriežas bedrē uz muguras, var ieraudzīt debesis. Situācija tiek dota, lai pamostos un beidzot realizētu savus sapņus, lai šos sapņus pārvērstu par mērķiem. Ir pagājis mēnesis (01.08.2021.) un man ir plāns sava mērķa sasniegšanai – es slīpēju detaļas grupas braucienam uz Gruziju 11.oktobrī un man ir mērķis, par ko pastāstīšu nākamajā gadā. Man ir jauns darbs. Ir tikai 31 diena diena no bedres līdz debesīm!

Pēc intervijas izlasīšanas aizgāju uz grāmatnīcu, nopirku Jura Rubeņa grāmatu “Starp divām bezgalībām” un uzrakstīju šo rakstu.

Ir tik garšīgi dzīvot savu dzīvi un katru dienu dienu mostoties uzdot jautājumu – ko interesantu man šodien lemts piedzīvot? Un tad atliek sadzirdēt sevi un lasīt zīmes.

Kā dzīvo tu?



Previous
Previous

Iemīlies sākumā sevī…

Next
Next

Murrāt no labsajūtas